Puna.nl brengt documentaire ‘Vanaf Nu’ uit met Jiggy Djé, Akwasi en Keizer


‘Vanaf Nu’ is de eerste lange documentaire door Puna. De film volgt de levens en carrieres van Akwasi, Keizer en Jiggy Dje, die ieder in een verschillende fase van hun carrière staan. In ‘Vanaf Nu’ komen naast deze drie hoofdpersonen ook andere prominente figuren uit de muziekwereld aan het woord waaronder De Jeugd van Tegenwoordig, Giel Beelen, Kees de Koning, Lowlands-directeur Eric van Eerdenburg en Rico & Sticks.

Puna volgde de artiesten twee jaar lang in samenwerking met Giancarlo Sanchez, Michael Middelkoop (voormalig Damsceaux Producties) en regisseur Bart van den Aardweg.

Ter promotie van de film brengt Puna samen met Top Notch een soundtrack uit. Op de compilatie staan exclusieve tracks van onder meer Great Minds, Jayh, Kraantje Pappie, Keizer en Zwart Licht. Na de première volgt de nieuwe single van het bijbehorende album. ‘Hoe het Voelt’ is een gloednieuwe gezamenlijke track van SBMG, Bokoesam, Frenna en Emms van Broederliefde. Bij dit nummer wordt ook een clip geschoten, die uiteraard op Puna.nl primeurt. Op zondag 30 november om 21:00 wordt de film ‘Vanaf Nu’ voor het eerst voor het grote publiek vertoond bij muziekzender Xite.

VANAF.NU.POSTER.DIGI