Puna.nl en FunX presenteren de Trap Grammy Tour van Sevn Alias

Naamloos
Terwijl Gass momenteel de Top 40 bestormt maakt Sevn Alias zich eindelijk op voor de release van zijn debuutalbum Trap Grammy. Met dat album gaat Sevn in de maanden november en december het land door in de vorm van de Trap Grammy Tour. Tijdens de tour wordt hij bijgestaan door Kevin en samen gaan ze alle grote steden af.

Sevn Alias is al een tijdje één van de meest succesvolle artiesten van Nederland. Hij maakte geluid met TwentyFourSevn, sloeg in met Ma3lish en zette door met TwentyFourSevn 2 en de hit Kifesh. Hij werd na zijn show op Eurosonic/Noorderslag aangewezen als nummer 1 act van het festival en de LA/Bentley rapper bleef doorwerken en groeien.

Dit jaar bracht hij ook nog zijn TwentyFourSevn 3 project uit en had hij een flinke bijdrage op het Rotterdam Airlines compilatie album Gate 16. Ondertussen stond hij op alle festivals die er toe doen, zoals Lowlands, Pinkpop, BKS, Encore en Woo Hah en mocht hij meerdere gouden en platina platen ontvangen.

De Trap Grammy tour is dus het logische vervolg en zal op 12 november van start gaan en eindigt op 22 december in de Melkweg in Amsterdam. De kaartverkoop start aanstaande zaterdag (3 september) om 10.00 uur en alle data zijn hieronder te vinden.

Trap Grammy Tour Final

1 September