PUNA.NL | HIPHOP VANDAAG @ 3VOOR12 #10 Zwart Licht

Na een lekker lange zomerstop zijn we weer terug met een tweede seizoen van Hiphop Vandaag, in samenwerking met 3voor12. Als van ouds kan je iedere vrijdagavond om 20.00 uur de show beluisteren of downloaden.

Voor de eerste uitzending van het nieuwe seizoen hebben wij Zwart Licht mogen ontvangen in de studio. Het energieke trio uit Amsterdam schuift bij Sander aan om hun nieuwe werk ‘No Juju’ te bespreken. Natuurlijk komt er veel meer ter sprake in de 2 uur durende show. Weet jij bijvoorbeeld wat de betekenis van ‘Juju’ is, of onder welke naam Leeroy ooit begon te rappen? En hoe maakt Hayzee z’n beats en wanneer verschijnen de projecten van Deux Deux en Leeroy Draait Door eindelijk? Het komt allemaal aan bod in Hiphop Vandaag. Als afsluiting van de show droppen Akwasi en Leeroy een onvergetelijke superlange sessie op de beats van StatikMusic, terwijl Hayzee adlibs verzorgt. Klik hieronder snel ‘Play’ of download de show voor op je geluidsdrager.

Download uur 1 hier en uur 2 hier (rechtermuisknop Opslaan Als). De superlange sessie van de heren van Zwart Licht kun je hier downloaden…

Uur 1:

Cartes – Maakt Niet Uit
Mr.Probz – Drivin’
Hef – Flip ft Wudstik
Tastic – Boom
Fata Morgana – Mooi Niet
Gers Pardoel – Soms Leg Ik M’n Pen Neer
Manu – De Dag Dat De Euro Valt
Zwart Licht – STill Tippin’
Pete Philly – Free
Kleine Viezerik – Hitman (Exclusive)

Uur 2:

Dion Mase – Op Me Grind ft Dubbel W
Blocnotes – Blijf Lachen
Salah Edin – Samen Huilen, Samen Lachen
Opgezwolle – Als Die Mic Aanstaat
Deux Deux – Superbad
Skinto – Big Choon (Zwart Licht Remix)
Brakko – De Tijd ft D.Lipps
Serrio B.A.A.Z. – Back To Basic ft Amier Papier
Faberyayo – Uniform (Remix) ft Lange Frans & RB DJAN