PUNA.NL | Hiphop Vandaag @ 3voor12 #16 Lange Frans

In deze aflevering van Hiphop Vandaag ontvangen we Lange Frans, die een hele drukke week beleefde. Primeurde hij vorige week vrijdag nog zijn nieuwe single Zing Voor Mij bij Giel Beelen, een paar dagen later stond het al op nr. 1 in Itunes en kon je hem in verschillende tv programma’s zien schitteren. We zijn dan ook erg blij dat Frans tijd vond in z’n drukke schema om een bezoekje te brengen aan de 3voor12 studios voor een uitzending van Hiphop Vandaag. Natuurlijk bespreekt hij met Sander de turbulente periode achter hem, maar hij kijkt vooral uit naar de zonnige periode die voor hem ligt. Ondanks de commerciële successen is Frans niet vergeten waar hij vandaan komt. In de uitzending steekt hij dan ook niet onder stoelen of banken dat hij waarde hecht aan “het ambacht der hiphop”, zoals hij het noemt. Verder komen zijn begindagen als rapper, het vaderschap en zijn carriere buiten de muziek allemaal aan bod.

In deze uitzending primeuren we nieuwe nummers van Kleine Jay en de Premier Changed My Life mixtape en hoor je welke nummers in Lange Frans’ top drie staan.

Hiphop Vandaag is iedere vrijdag vanaf 20.00 uur te beluisteren op 3voor12.nl en te downloaden op Puna.nl. Videobeelden en foto’s zijn te zien op Facebook. De show is hieronder te beluisteren, maar voor mp3 liefhebbers, download uur 1 hier en uur 2 hier (Rechtermuisknop, Opslaan Als).

UUR 1:

Exclusive: Kleine Jay – Drie tekens van het Zijn
Tastic – Björn Borrie
Keizer – Hoe ze loopt ft. Gio
Winne – Niemand Is Harder
introductie wekelijkse gast/keuze van de week
Lange Frans – Zing Voor Me
Lucky Fonz – Jongens remix ft. Fresku
James & Sticks – Jammin’
Murda Turk – Paper Planes
Pete Philly – Mirror

UUR 2:

Exclusive: Serrio B.A.A.Z – Eigen Ding
Hef – Op Een Missie
Opposites – Brief Aan Jou
Fresku – Lamballen
Extince – Tis Nie Waar
Nina – Focus Op Me Dough ft. QF
Lange Frans – Testament
Gikkels – Oprechte Liefde ft. Linda Wagenmakers
Mr. Probz – Drivin’

26 November

X