PUNA.NL | Hiphop Vandaag @ 3voor12 #18 Gikkels

Op het pad naar het worden van een vlinder staat Gikkels op het punt uit zijn cocon te kruipen. In Hiphop Vandaag geeft de hij uitleg over de lange weg die hij al heeft afgelegd om te komen waar hij nu staat, aan de vooravond van zijn albumrelease. Open als altijd geeft Gikkels een beeld over zijn begindagen als ambitieuze rapper en hoe hij een professionele artiest geworden is. Maar het draait natuurlijk om meer dan muziek in zijn leven. Hoe kijkt hij terug op zijn politieke uitstap? Welke discussies voert hij nu al met zijn 3 jarige dochter? En welke leefregel uit de Bijbel houdt hij hoog in het vaandel? Je hoort het allemaal in Hiphop Vandaag. Natuurlijk bespreken we Gikkels top 3 en sluit hij de show af met een sessie op de beat van Soundstate.

Verder draaien we in de uitzending onder andere nieuwe tracks van de Premier Changed My Life mixtape, Kernkoppen, Murda Turk en Serrio B.A.A.Z.

Hiphop Vandaag is iedere vrijdag vanaf 20.00 uur te beluisteren op 3voor12.nl en te downloaden op Puna.nl. Videobeelden en foto’s zijn te zien op Facebook. De show is hieronder te beluisteren, maar voor mp3 liefhebbers, download uur 1 hier en uur 2 hier (Rechtermuisknop, Opslaan Als). Gikkels’ sessie kun je hier downloaden…

UUR 1

Adje – So Dapper
Kleine Jay – 3 Tekens Van Het Zijn
R.Kay – New Money ft. Sef
U-Niq – Nr. 1
Serrio B.A.A.Z. – Droom (ft. Thyago Soulfunktion)
Stick N Duuv – Waar We Ook Gaan (Presto remix)
Jae & Tastic – Slecht In Refreinen
Gikkels – Vuisten In De Lucht
Dion Mase – De Game
aDiSON – Aanwaaien

UUR 2

Önder (alias Murda Turk) – Al Mijn Bitches Zijn Krazy
Dret & Krulle – Verder
Kubus – Hamvraag ft. Sticks
Ingie & Bossclick – Blader Die Blaadjes
Kleine Jay & Cartes, M.O. & Brakko, Dret & Krulle – Kampioenen
Gikkels – Het Gebed
Team Vieze – Perepepe
Sticks – Andere Fase
Kernkoppen – Geen Zweet

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

10 December

0 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.