Puna.nl presenteert Hiphop Vandaag in de Paradiso

Wie Puna.nl regelmatig bezoekt weet dat wij staan voor Hiphop van Nederlandse bodem. Vijf jaar geleden begonnen wij een website die inmiddels Nederlands best bezochte online platform voor dit muziekgenre is. Nadat we in mei 2010 de handen ineen sloegen met 3voor12 voor het starten van een radioshow zetten we nu de volgende stap. Op woensdag 26 januari vieren we de opmars en groei van Nederlandse hiphop in de Amsterdamse Paradiso. Net zoals op de site en in ons radio programma zal de avond ‘Hiphop Vandaag’ heten.

Ja, je leest het goed, Hef, Donis en Crooks komen speciaal voor Puna weer eenmalig bij elkaar. Daarnaast kan je op 26 januari dus komen genieten van Zo Moeilijk, Boef en de gelogeerde Aap, James, ART, Sticks, Typhoon, Rico, Freez en Kabel als de Fakkelteitgroep. Tastic, M.O. & Brakko en Dret & Krulle vertegenwoordigen SamenSterk Records terwijl Fresku en Kleine Viezerik allebei solo op het podium zullen staan.

Als je dit feestje met de bovenstaande artiesten wil komen vieren, moet je er gauw bij zijn. Wie vóór 31 december zijn kaartje koopt weet zeker dat hij niet te lijden heeft onder het mogelijke nieuwe belastingtarief op de podiumkunsten dat de regering heeft aangekondigd. Je betaalt dan slechts € 15,- voor een toegangskaart. Perfect kerstkado om op je verlanglijst te zetten. Kaartverkoop begint morgen, 18 december, en zijn verkrijgbaar via Ticket Service en alle bekende voorverkoop adressen…

17 December