🔥 DOWNLOAD HIER DE iOS APP VAN PUNA.NL 🔥

Sluiten

Puna.nl presenteert J. Cole in de HMH op 22 november

WDMC-EURO-POSTER-24x36_ SMALL

Na het eerdere succes in 2011 in de Melkweg in Amsterdam met de “Cole World World Tour” komt J. Cole later dit jaar opnieuw naar Nederland om een top show neer te zetten. Op vrijdag 22 november komt hij met de ‘What Dreams May Come Tour’ naar de Heineken Music Hall in Amsterdam om zijn vorige show te overtreffen.

Na zijn debuutalbum ‘Cole World, the Sideline Story’ en twee ‘Truly Yours’ EP’s kwam J. Cole in juni van dit jaar met zijn tweede studioalbum genaamd ‘Born Sinner’. Dit album kwam op twee binnen en in no-time had het album de nummer 1-positie van de US Billboard Charts veroverd. J. Cole die ‘Born Sinner’ op dezelfde dag als ‘Yeezus’ uitbracht en daarmee de strijd aanging met Kanye West kon dus tevreden terug kijken op de release van zijn nieuwe album. Aan het album ‘Born Sinner’ werkten grote namen als Miguel, TLC en Kendrick Lamar mee. Het aankomende concert in de HMH is onderdeel van zijn wereldtour die in het kader staat van het album ‘Born Sinner’.

Een kaartje voor het concert van J. Cole op vrijdag 22 november kost € 36,00 (Exclusief servicekosten) en de kaartverkoop start op vrijdag 20 september 2013 om 10.00 uur via de website van Ticketmaster, 0900 – 300 1250 en de bekende voorverkoopadressen.


Volg Puna.nl op Facebook, Instagram, Twitter en de Spotify Playlist.
🔥Download de Puna.nl app voor iPhone.

17 September

 
Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste hiphop nieuws met onze App.

 

 
close-link
X