Puna.nl presenteert Machine Gun Kelly op 5 oktober in 013 in Tilburg & op 6 oktober in De Oosterpoort in Groningen

Machine Gun Kelly maakte zijn debuut met de single Alice in Wonderland waarmee hij de Best Midwest Artist tijdens de 2010 Underground Music Awards binnen sleepte en met de videoclip de Best Music Video tijdens de 2010 Ohio Hip-Hop Awards. Vervolgens stond hem in maart 2011 letterlijk en figuurlijk een verassing op te wachten na zijn show op het South By Shouthwest (SXSW) festival. De verassing was Diddy die hem een contract aanbood bij Bad Boy Records, waaronder hij zijn eerste twee albums uitbracht en samenwerkte met grote namen als Lil Jon, Waka Flocka Flame en DMX.

Machine Gun Kelly zet zijn missie tot wereld dominatie voort met de megahit ‘Bad Things’ en zijn nieuwe album ‘Bloom’. MGK zijn hiphop met invloeden van pop en rock leverde hem dit jaar al de openingsspot op Pinkpop 2017 op. In samenwerking met Puna zal Machine Gun Kelly op 5 oktober naar 013 komen voor een show in de Main Stage van 013 en op 6 oktober in De Oosterpoort in Groningen. Get ready for the Gunner!

Kaarten voor de show gaan aanstaande vrijdag, 9 juni, om 10:00 uur in de verkoop. Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

6 June

0 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.