Puna.nl viert 10-jarig jubileum op 6 november in de Melkweg

PUNA.10.POSTER.DIGI_lq

Dit jaar viert Puna.nl zijn 10e verjaardag. Een mooie prestatie voor wat ooit klein begon en uitgegroeid is tot het grootste platform op het gebied van Nederlandse hiphop. Om dit te vieren én te onderstrepen staat de Melkweg op 6 november vol met een prachtige lineup aan Nederlandse artiesten.

Al 10 jaar houdt Puna.nl Nederland op de hoogte van het laatste hiphop nieuws. Dit historische feit kan niet voorbij gaan zonder een goed feest! Op zondag 6 november organiseert Puna.nl in samenwerking met Melkweg en MOJO als jubileumfeest een indoor festival in de Melkweg te Amsterdam.

Tijdens het evenement zullen al je favoriete artiesten de revue passeren. Optredens zullen verspreid over 3 zalen verzorgd worden door meer dan 25 artiesten voor wie Puna.nl wat betekend heeft en andersom. De eerste namen die we bekend mogen maken zijn Ronnie Flex, Great Minds, Hef, Crooks, Zwart Licht, Donnie, Yung Internet, Josylvio, Adje, Def Major en Cho. We hebben nog veel meer voor jullie in petto, maar die namen volgen binnenkort.

Kaarten kosten 20 euro (plus lidmaatschap) en zijn te bestellen via deze link. Meer informatie de website van de Melkweg.

29 August