Puna.nl voegt nieuwe namen toe aan de line up van het 10-jarig jubileum

p-10-2erondenamen-insta
Dit jaar viert Puna.nl zijn 10e verjaardag. Een mooie prestatie voor wat ooit klein begon en uitgegroeid is tot het grootste platform op het gebied van Nederlandse hiphop. Om dit te vieren én te onderstrepen staat de Melkweg op 6 november vol met een prachtige lineup aan Nederlandse artiesten.

Al 10 jaar houdt Puna.nl Nederland op de hoogte van het laatste hiphop nieuws. Dit historische feit kan niet voorbij gaan zonder een goed feest! Op zondag 6 november organiseert Puna.nl in samenwerking met Melkweg en MOJO als jubileumfeest een indoor festival in de Melkweg te Amsterdam.

Tijdens het evenement zullen al je favoriete artiesten de revue passeren. Optredens zullen verspreid over 3 zalen verzorgd worden door meer dan 25 artiesten voor wie Puna.nl wat betekend heeft en andersom. Vandaag kunnen we het tweede deel van de line up bekend maken en dat zijn de mannen van Rotterdam Airlines, SBMG, Bokoesam, Ares, ANBU, Ray Fuego en Yung Nnelg.

Samen met Ronnie Flex, Great Minds, Hef, Crooks, Zwart Licht, Donnie, Yung Internet, Josylvio, Adje, Def Major en Cho belooft dit al een feest te worden, maar we hebben nog meer voor jullie in petto. De laatste namen zullen binnenkort bekend gemaakt worden.

Kaarten kosten 20 euro (plus lidmaatschap) en zijn te bestellen via deze link.