Pusha T reageert op het advies van J. Prince aan Drake om niet te reageren

Een paar dagen geleden hoorde we dat de beef tussen Pusha T en Drake op een einde zou zitten nadat J Prince Drake tegenhield met de release van zijn reactie op The Story Of Adidon. Drake zou hierbij, na advies van J Prince, zijn verlies nemen en zich vol willen focussen op zijn aankomende Scorpion album. In een interview met GQ reageert Pusha op zijn beef met Drake en de track die het einde van de carrières van Kanye West en Pusha T zou betekenen.

Als in het interview het onderwerp valt over de interventie van J Prince, zegt Pusha het volgende: “I just feel like if there was something that was beneficial for either of those two guys, they would do it. I think they’re into doing anything that’s beneficial for them. I don’t want to call them scared. I just want to say that they’re thinking. They’re doing what’s best for them.”

De rap veteraan lijkt hier daadwerkelijk de beef opzij te zetten en lijkt zelfs begrip te tonen voor Drake’s radiostilte. Dit zou betekenen dat we in korte tijd veel lawaai hebben gehoord van beide kampen maar de storm nu alweer overgewaaid zou zijn. Echter weten we natuurlijk niet wat Drake’s Scorpion album gaat brengen. Lees het gehele Pusha T interview hier.