Quando Rondo geeft details over schietpartij King Von

Op 6 november ontstond er buiten een club in Atlanta een schietpartij tussen twee groepen. Chigaco rapper King Von werd geraakt en overleed later in het ziekenhuis. Inmiddels is zijn vermeende schutter Lul Timm alweer op vrije voeten, die hartelijk terug verwelkomt is door Quando Rondo.

Quando Rondo was ook bij de schietpartij en is hier zelfs geraakt. In een interview met Angela Yee, bekend van The Breakfast Club‘s, bespreekt hij wat er die avond precies is gebeurt en waarom zijn crew ruzie kreeg met die van King Von.

Het gesprek is in meerdere afleveringen opgedeeld en in de eerste video vertelt hij in de auto hebben gezeten met Lul Timmm, die graag een leuke avond wilde hebben, terwijl Quando zelf liever naar huis wilde.

Wanneer ze uit de auto stapte, kwamen ze onbewust in contact met King Von’s groep en werd het vuur geopend.“I’m thinking these were some regular individuals, so I’m letting this group come by. Next thing you know, a n- hit me. Boom bow. I lie to you not. It’s like I had an out-of-body experience.”

Over wat er daarna precies gebeurde zullen we pas in een vervolg deel te horen krijgen. Bekijk het eerste gesprek hier beneden.

More Stories
Mac Miller biografie tegengehouden door familie van de artiest