Queensbridge 2011

[jwplayer config=”compare” mediaid=”24659″]

Het afgelopen weekend organiseerden wij in samenwerking met Hell’s Kitchen en Café de Duivel het QueensBridge festival. Volgens traditie diende de brug in de Reguliersdwarsstraat als podium voor een waslijst aan artiesten op Koninginnenacht en -dag:

Serrio B.A.A.Z., Dion Masé, Tastic, Adje, Jayh & Reverse, Blaxtar, KernKoppen, Manu & Neo, M.O. & Brakko, Jane Doe, Dret & Krulle, RBdjan & Mick Harren, Nebulon, DJ L.O.C., Boef en de Gelogeerde Aap, Zo Moeilijk, Kabel, Ziggi Recado, Kleine Viezerik, Keizer & Negativ, Gikkels, DJ Real El Canario, DJ Edson & DJ SP, DJ Comfi, DJ Freakin Ill, DJ Flex-A-Tone, DJ Fritz The Face, DJ Mass, DJ Broky-B en hosts Drew & Se7en zorgden voor twee onvergetelijke dagen.

Naast al die optredens was er nog één onvergetelijk moment op QueensBridge 2011. Nebulon frontman Akwasi zorgde er met een stagedive voor dat deze editie de boeken in gaat als EPIC!

Op zijn vraag: “Hebben jullie mij?” kreeg Akwasi zoveel positieve respons uit het publiek dat hij besloot van de ruim zes meter hoge brug te springen. Akwasi’s stagedive en de schrikreactie bij zijn collega Nebulonian’s zijn in het bovenstaand filmpje te zien.

Wij hopen dat alle bezoekers hebben genoten van QueensBridge en
bedanken alle artiesten, DJ’s en hosts voor een classic evenement.

1 May