Kosso in discussie met arts over kindervaccinaties en legt zijn keuze uit: "Mijn DM is ontploft..."

sep 14 2022, 17:57 Random
Schermafbeelding 2022 07 19 om 170606
Al twee jaar lang is Kosso een felle tegenstander van de Corona vaccinaties en vandaag stond de kersverse vader samen met zijn vriendin Dorentina opnieuw voor ethisch dilemma.
Zoals algemeen bekend adviseert de overheid dat ieder kind nog voordat ze 1 jaar worden drie keer geprikt worden met het DKTP-Hib-HepB-vaccinatie. De DKTP-Hib-HepB-vaccinatie wordt al sinds 1962 toegediend aan ieder kind in Nederland en voorkomt dat een kind ziek kan worden van o.a. difterie, kinkhoest, tetanus en polio. De vaccinatie staat in bepaalde kringen al jaren ter discussie en zoals vandaag duidelijk ook in het huishouden van Kosso en Dorentina.
"Wij hebben de keuze al gemaakt en het is een hele moeilijke keuze. Kijk ik ben natuurlijk sinds 2 jaar geleden een beetje anti-prikjes, maar dat maakt het nog niet een makkelijke keuze wanneer het om jouw kindje gaat," legt de voedingssupplementen boer in zijn Story uit. "En dan gaat het om ga ik hem nou niet laten prikken en het risico lopen dat hij ziek wordt, die kans is superklein of ga ik hem wel laten prikken en de kans op bijwerkingen daarvan zijn ook superklein."

Aanbevolen Video - Scroll om verder te lezen

Kosso haalt later in zijn story aan dat hij research heeft gedaan op het internet, "Je komt dan uit op websites die zijn pro en sommige zijn anti. Op beide websites lees je de voor en nadelen en je komt er eigenlijk nog steeds niet uit in wat je moet doen." Hij vervolgt zijn verhaal dat hij een onderzoek heeft gelezen uit Amerika waarbij volgens hem 100 met DKTP gevaccineerde kinderen tegenover 100 niet gevaccineerde kinderen werden gezet. Volgens hem zouden de niet gevaccineerden op latere leeftijd veel sterker zijn, een veel beter immuunsysteem krijgen.
"Maakt allemaal niet uit, uiteindelijk moet iedereen een keuze maken uit gevoel. Wat voelt voor jou het beste? Wat voelt voor jou tot de beste keuze voor jou kind? Daar heeft iedereen zijn vrijheid in." benadrukt Kosso. "Voor ons voelde het het beste om Adrian niet te prikken. Ik denk persoonlijk gewoon dat Adrian zijn eigen immuunsysteem moet opbouwen. Ik denk een prikje is op korte termijn een veilige keuze, maar op lange termijn is het beter om je eigen immuunsysteem op te bouwen."
[video width="1280" height="720" mp4="https://www.puna.nl/wp-content/uploads/2022/09/kosso_dktp.mp4"][/video]

HET LAATSTE NIEUWS