🔥 DOWNLOAD HIER DE iOS APP VAN PUNA.NL 🔥

Sluiten

‘Rap-podcaster Adam22 bedreigd met vuurwapen tijdens zijn No Jumper livestream’

Adam Grandmaison, beter bekend als Adam22, is de oprichter van de rap-podcast No Jumper. No Jumper staat bekend om het bieden van platforms aan opkomende artiesten. De podcast wordt opgenomen in Adam22s bmx-shop in Los Angeles. Naast podcasts doet hij regelmatig livestreams om direct met zijn fans te communiceren. Nu blijkt dat een van zijn recente livestreams niet helemaal vlekkeloos verliep. De 35-jarige podcaster deelde namelijk een video op Instagram waarin hij tijdens zijn livestream plotseling wordt bedreigd met een vuurwapen.

In de video wordt Adam overvallen door een man die al zijn geld opeist en roept “You wanna die right now?!” De overvaller wordt vervolgens buiten het frame van de camera gegrepen en in bedwang gehouden door medewerkers van de winkel. Adams aanvankelijke reactie is lacherig, alsof hij denkt dat er een grap met hem uitgehaald wordt. Zie de beelden hieronder.

View this post on Instagram

They tried to kill me lmao

A post shared by Adam22 (@adam22) on

In de comments wensen meerdere artiesten de podcaster sterkte toe. Toch zien we ook veel sceptici die twijfelen of de situatie in scene was gezet. Adam22 postte na de situatie een video op zijn Story waarin hij bevestigt dat het geen prank was. “Dude just ran into the store and tried to rob me while we were livestreaming,” aldus de podcaster. Zie zijn reactie op de situatie hieronder.
YouTuber Keemstar tweette naderhand nog een video van de vermeende overvaller, die er niet zo goed van afkwam. Tevens postte hij een foto van de politieagenten die de man meenamen voor ondervraging.


Volg Puna.nl op Facebook, Instagram, Twitter en de Spotify Playlist.
🔥Download de Puna.nl app voor iPhone.

18 March

 
Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste hiphop nieuws met onze App.

 

 
close-link
X