Rechter-commissaris in Suriname verklaart waarom SFB leden vast blijven zitten

sfb-cashikuit
Gisteren werd bekend dat Frenna en Priceless, ondanks het verzoek van hun advocaten Humphrey Schurman en Maureen Nibte, niet eerder vrij komen. Schurman verklaarde eerder dat hij om vrijlating vroeg, omdat het bewijs tegen de twee leden van SFB flinterdun zou zijn. Ze zouden niet te zien zijn op de video, ontkenden dat ze erbij waren en ook collega KM heeft verklaard dat Frenna en Priceless er niet bij waren.

Voor de rechter-commissaris in Suriname bleek dit niet voldoende voor een vervroegde vrijlating. Zo zouden het meisje uit de video en andere getuigen gezegd hebben dat de twee er wel bij waren. Ook heeft de rechter-commissaris verklaard dat de onderlichamen van de personen in het filmpje gelijkenissen vertonen met die van de verdachten en zouden de stemmen in de video lijken op die van Frenna en Priceless. Dit alles bij elkaar opgeteld deed de rechter-commissaris beslissen om de mannen niet vrij te laten.

Tenslotte werd er duidelijk gemaakt dat het intrekken van de aangifte van de moeder van het meisje uit de video geen invloed heeft op de zaak.

Bron: De Ware Tijd

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiƫle playlist op Spotify.

11 January

0 comments

Leave a Reply

Laat als eerste een comment achter

avatar
500
 
wpDiscuz