Red Bull Music Academy keert voor haar twintigste editie terug in Berlijn


In 1998 vond de eerste editie van Red Bull Music Academy plaats in Berlijn en sindsdien ging de Academy langs plaatsen als Tokio, New York, Melbourne, Kaapstad, Parijs, São Paulo en Montréal. Volgend jaar keert de Academy terug op de plek waar het begon en strijkt de maand-durende-manifestatie van 8 september tot 12 oktober 2018 opnieuw neer in Berlijn.

Op de Academy krijgen studenten les van artiesten die muziekhistorie schreven, wordt er kennis uitgewisseld in onze custom-build studio, sparren studenten van over de hele wereld over visie, terwijl de hele maand lang er publieke shows en clubnights plaatsvinden overal in de stad. Een maand lang maken gevestigde artiesten kennis met een nieuw generatie, zodat beide kanten van elkaar kunnen leren. Er komen artiesten uit alle hoeken van de muziekwereld en zo vormt de Academy een unieke combinatie van mensen, perspectieven en culturen, wat weer zorgt voor veel nieuwe kansen en ideeën.

Vanaf 15 juni kan iedereen, wereldwijd, zich hier inschrijven voor de Red Bull Music Academy 2018 in Berlijn. Het applicatie formulier is te downloaden van de website en kan tot uiterlijk 4 september ingeleverd worden.

Elke deelnemer moet een muziekdemo van niet langer dan 30 minuten meesturen. Deze is hier te uploaden. De Red Bull Music Academy jury maakt begin 2018 bekend wie de Academy in september mogen starten.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

16 June

1 comment

One response to “Lokale rapper Soldier Kidd reageert op beschuldigingen van betrokkenheid bij de dood van XXXTentacion”

  1. Njits says:

    Ah waarom is de docu verwijderd? Zonde man! Keihard1

Leave a Reply

Your email address will not be published.