🔥 DOWNLOAD HIER DE iOS APP VAN PUNA.NL 🔥

Sluiten

Red Bull presenteert de line up van het breakdance evenement BC One Holland Cypher 2018

Het is weer tijd voor het zevende jaar van De Red Bull BC One Holland Cypher. Dit is de Nederlandse kwalificatie voor het WK breakdance, de Red Bull BC One World Final. Tijdens het internationale dansfestival The Notorious IBE in Heerlen komen de 16 beste breakers samen op zaterdag 11 augustus, om te kijken wie het ticket naar Zurich voor de World Finals zal winnen.

De line-up van de Red Bull BC One Holland Cypher 2018 bestaat dit jaar uit 15 Breakers en 1 Breakster:

1. Chopper
2. Shane
3. Arjuna
4. Rawneal
5. Conni
6. Ozzi
7. Oniz
8. Finn
9. Daryl
10. Nazgul
11. Tim
12. Marciano
13. Joey
14. Kenji
15. Guus
16. Alicia

Er zijn dit jaar 6 nieuwe gezichten te zien in de line-up: Alicia, Marciano, Joey, Finn, Guus en Rawneal. Ook zij zullen hun mannetje moeten staan tegenover namen als Kid Colombia en Shane, die beiden al eens deze Holland Cypher wonnen.

De winnaar van de Holland Cypher zal Nederland gaan vertegenwoordigen tijdens de BC One Last Chance Cypher op donderdag 27 september in Zürich, Zwitserland. Hij of zij zal het opnemen tegen 33 andere winnaars van de voorrondes en één van hen zal de laatste wildcard weten te bemachtigen om mee te doen aan de Red Bull BC One World Final. Deze vind plaats op 29 september bij de BC One.

De battles van de Red Bull BC One Holland Cypher kan je gratis live bekijken in het Parktheater in Heerlen vanaf 18:00 uur of thuis vanaf de bank tijdens een van de livestreams.


Volg Puna.nl op Facebook, Instagram, Twitter en de Spotify Playlist.
🔥Download de Puna.nl app voor iPhone.

17 July

 
Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste hiphop nieuws met onze App.

 

 
close-link
X