Red Bull presenteert de line up van het breakdance evenement BC One Holland Cypher


Dit jaar vindt voor de zesde keer de Red Bull BC One Holland Cypher en kunnen Nederlandse B-Boys & B-Girls zich weer meten met de absolute top uit het breakdance circuit.

De Holland Cypher vindt plaats op 6 augustus tijdens het internationale dansfestival The Notorious IBE in Heerlen en 13 van de beste dansers van Nederland zijn direct geplaatst voor de cypher.

Line up van de Red Bull BC One Holland Cypher 2017 op 6 augustus in Heerlen is:
1. Stepper – Laren (winnaar 2016)
2. Wilson – Rotterdam
3. Squares – Eindhoven
4. Jazzy Gypz – Eindhoven
5. Conni Rock – Amsterdam
6. Ozzi – Amsterdam
7. Dietje – Amsterdam
8. Oniz – Amsterdam
9. Justen – Venlo
10. LittleKing – Rotterdam
11. Cribs – Rotterdam
12. Nazgul – Hoog Blokland
13. Arjuna – ‘s-Hertogenbosch
14. Winnaar #1 City Cypher
15. Winnaar #2 City Cypher
16. Winnaar #3 City Cypher

De laatste drie plekken worden verdiend tijden de Red Bull BC One City Cypher, op zondag 4 juni in het Theater Zuidplein in Rotterdam. Iedereen ouder dan 15 jaar kan deelnemen aan de City Cypher en registratie vindt op de dag zelf plaats.

De winnaar van de Red Bull BC One Holland Cypher gaat Nederland vertegenwoordigen bij de Last Chance Cypher op donderdag 2 november. Samen met 38 andere wereldwijde voorronde winnaars wordt hier om de allerlaatste wildcard gestreden die recht geeft op deelname bij de World Final, het hoogste podium van de Red Bull BC One.
Het is de eerste keer dat de Word Final plaats vindt in Amsterdam. Hier nemen op zaterdag 4 november de 16 beste breakdancers ter wereld het tegen elkaar op het terrein van de Westergasfabriek.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

15 May

0 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.