“Swizz Beatz en Reebok slaan handen in een voor Classic Lite Collectie”

We meldden het al een poos geleden, Swizz Beatz heeft de handen ineen geslagen met sneakergigant Reebok. De producer, verantwoordelijk voor hits van onder andere Beyoncé, Jay-Z, Alicia Keys, DMX en Busta Rhymes, combineert in Reethym of Lite zijn gevoel voor ritme met het designen van een sneaker. De uitkomst is de Reethym of Lite campagne dat wordt afgetrapt met de nieuwe collectie van de Classic Lite sneaker.

Wat de Classic Lite naast het design zo bijzonder maakt is dat de schoen ontzettend licht aanvoelt! Door gebruik van de nieuwe materialen zijn Swizzy en Reebok erin geslaagd dat je de Classic Lite nauwelijks aan je voeten voelt. Om het allemaal compleet te maken heeft Swizz Beatz een speciale track geproduceerd om de Classic Lite te introduceren. Ga gauw naar de speciale Facebook pagina om de track te horen!

Naast de Reebok Classic Lite sneaker plant Swizz ook een speciale party voor Reethym of Lite. Londen wordt de locatie van dit unieke evenement en jij kan daar bij zijn! Wat moet je daarvoor doen? Klik op deze link, meld je aan en Reebok geeft je de unieke kans om als VIP te feesten met Swizz Beatz! Op de pagina vind je naast de Reethym of Lite track ook video’s waarin Swizz Beatz een kijkje geeft achter de schermen.


17 September