Regisseur van 6ix9ine-docu noemt de rapper: ‘Truly a Horrible Human’

Het is al de zoveelste persoon die zijn ongenoegen uit over de regenboograpper. Ditmaal Karam Gill, de regisseur van de aankomende docuserie over 6ix9ine. Hij heeft niet veel goeds te vertellen over de uit New York afkomstige rapper. In een interview noemt hij hem een ‘Truly a Horrible Human’. Volgens Gill zullen kijkers geshockeerd zijn bij het zien van de aankomende docu, Supervillain: The Making of Tekashi 6ix9ine.

In de docu-series zien we hoe Daniel Hernandez een transformatie maakt tot een van de meest besproken en haat dragende rappers van nu. De regisseur is van mening dat de kijkers geshockeerd zullen kijken wanneer ze zullen zien hoe berekenend 6ix9ine is. Volgens de regisseur doet hij nooit iets onbewust, alles gebeurd met voorbedachten rade.

Karam Gill: “I think viewers will be shocked to realize how hyper calculated the rapper is,” Gill said. “Tekashi was someone who never did anything online on accident. Every click, word, and action online was designed with care to spark a reaction.”

Ondanks dat de regisseur 6ix9ine nooit in het echt heeft ontmoet, denkt hij dat hij genoeg informatie heeft verzameld om te oordelen dat de rapper een slecht persoon is. 6ix9ine zelf is niet zo blij met de documentaire. Hij zou er zelf op geen enkele manier aan hebben meegewerkt, zo laat zijn advocaat Lance Lazzaro weten aan TMZ. Ook is de advocaat het niet eens met de uitspraken van de regisseur, hij zegt dat hij de rapper gewoonweg niet kent. Volgens zijn advocaat zou de rapper juist een groot hart hebben.

De aankomende docu Supervillain: The Making of Tekashi 6ix9ine is vanaf 21 februari te zien op Showtime. Bekijk de trailer hieronder.