Releaseparty Kleine Jay & Cartes + Opwarmertje (mixtape)

Om precies te zijn zullen Kleine Jay en Cartes op 6 september alweer eerste officiële en ook weer laatste album als duo uitbrengen. Het album ‘&’ zal een dubbelalbum worden, waarbij beide rappers een plaat voor hun eigen rekening nemen. Alecto en Radjie, de vaste producers van het tweetal, hebben alle nummers voor hun rekening. Begin juli maakte ze al bekend dat het album zal worden uitgebracht bij Rush Hour.

Het album kan natuurlijk niet zonder releaseparty gedoopt worden, dus gaat het duo niet een maar op twee plekken het album presenteren. Het eerste optreden zal op 3 september plaatsvinden in hun hometown Den Bosch (zie gegevens op de foto). Een week later (10 sept) zullen Kleine Jay & Cartes op het podium van de Trix staan bij onze zuiderburen in Antwerpen. Zie meer info daarover op de vervolgpagina.

Het ‘Opwarmertje’ tot hun cd release is nog steeds hier te bestellen, maar speciaal voor de Puna bezoekers heeft het ‘Kleine Jay & Cartes Team’ besloten om de mixtape alsnog gratis weg te geven.

Download de mixtape hier

13 August