🔥 DOWNLOAD HIER DE iOS APP VAN PUNA.NL 🔥

Sluiten

Rich the Kid opnieuw slachtoffer van gewapende overval


Rich the Kid en zijn entourage waren gisteren aanwezig in een studio in West Hollywood toen gewapende mannen de het gebouw binnendrongen. Usher was ook aanwezig in de studio, maar het doelwit lijkt de rapper geweest te zijn. De overvallers gingen er al schietend vandoor met sieraden en geld. Voordat de daders vertrokken hebben ze meerdere leden van de entourage van Rich the Kid aangevallen en één van zijn bodyguards met een pistool geslagen.

Rich the Kid en Usher zijn er allebei zonder kleerscheuren vanaf gekomen en momenteel zoekt de politie nog naar de verdachten. Tot nu toe is het ook nog onduidelijk of er iemand geraakt is door de rondvliegende kogels, maar het lijkt erop dat er niemand neergeschoten is. De New Freezer rapper poseerde een paar uur voor het incident nog met een stapel geld voor een Lamborghini op zijn Instagram “for motivational purposes only”.

Het is niet de eerste keer dat Rich slachtoffer word in een dergelijke situatie. Vorig jaar beleefde hij een traumatische ervaring toen hij, samen met zijn vriendin, slachtoffer werd van een gewapende overval in zijn huis. Hij belandde toen in het ziekenhuis, maar een week later kocht hij weer nieuwe sieraden om te laten zien dat hij het kan missen.


Volg Puna.nl op Facebook, Instagram, Twitter en de Spotify Playlist.
🔥Download de Puna.nl app voor iPhone.

13 February

 
Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste hiphop nieuws met onze App.

 

 
close-link
X