🔥 DOWNLOAD HIER DE iOS APP VAN PUNA.NL 🔥

Sluiten

Rick Ross is één van de grappigste rappers ooit en hij weet het zelf niet eens

Rick Ross klinkt altijd bloedserieus op zijn tracks, maar als je goed luistert hoor je een gezonde dosis zelfspot in zijn lyrics. Daarnaast is de Miami rapper altijd onbedoeld grappig. Vaak heeft hij niet eens door als hij weer eens een classic interview geeft. Denk aan zijn Breakfast Club interview waarin hij verteld dat er is ingebroken in zijn bus en de dieven zelfs zijn “left-over Chick-fil-a” hebben meegenomen of zijn bizarre “interview” met Vick One waarin hij geen woord zegt. Morgen verschijnt zijn nieuwe album Port of Miami 2 dus hebben we vijf van de grappigste momenten uit zijn carrière op een rij gezet.

1. Rossfit: “Shoutout to the pears”
Als er een rapper in Engeland optreedt dan is de kans groot dat Tim Westwood de artiest voor de camera krijgt. Zo ook Rozay, toen de MMG-frontman voor een show in Londen was. Wat Tim toen nog niet wist, was dat hij viral zou gaan. In het interview vertelt de rapper over zijn nieuwe levensstijl, bestaande uit crossfit aka Rossfit en het eten van fruit. De peren krijgen een classic shoutout van de rapper.

2. Martha Stewart krijgt het heet van Rick Ross
Martha Stewart is een zakenvrouw, auteur, redacteur en handelde vroeger in aandelen. Inmiddels is ze voornamelijk bekend van haar kookshow met Snoop Dogg. In één van de afleveringen was Rick Ross te gast en terwijl Uncle Snoop een oogje had op topmodel Ashley Graham, richtte Renzel zijn pijlen op Martha. Zo vertelt hij dat hij een “100-room mansion” heeft waarin hij haar graag zou verwelkomen. Check hier hoe hij de temperatuur van de presentatrice laat stijgen.

3. Ferrari Fatboy in een Nascar
Rozay noemt zichzelf Ferrari Fatboy en laten we hopen dat hij zich in die auto’s comfortabeler voelt dat in een Nascar race auto. In 2017 bezocht de rapper de Texas Motor Speedway in Fort Worth om mee te rijden in één van de wagens. De manier waarop hij in de auto klom maakt je dag al goed, maar de beelden na de race zijn zo mogelijk nog beter.

4. Rick Ross verandert TMZ in MMZ
De Maybach Music frontman heeft een bijzondere band met TMZ. Iedere keer dat hij voor de camera van de site verschijnt speelt hij een spelletje met de cameraman en op afstand met de eigenaar Harvey Levin aka Hervis. Zo veranderde hij de naam van een cameraman in Cletus en liet hij hem weten dat hij vanaf nu zelf in het middelpunt staat. Het resultaat is MMZ en het is zoveel beter dan het origineel.

5. De meest belachelijke chain ooit
We zijn wel wat gewend als het aankomt op rappers en hun extravagante chains. Zo kennen we de Big Ass Chain van T-Pain, Soulja Boy z’n Transformers chain en Gucci Mane z’n Bart Simpson. Rick Ross spande echter de kroon met zijn 1,5 miljoen dollar hanger van zijn eigen gezicht in diamanten. Alsof dat nog niet genoeg was, speelde Nike hierop in door een reclame met de rapper op te nemen waarin hij een ketting aangeboden krijgt met zichzelf aan de hanger die een ketting draagt met zijn eigen gezicht. Die laatste zin was geen foutje, check de beelden hier.


Volg Puna.nl op Facebook, Instagram, Twitter en de Spotify Playlist.
🔥Download de Puna.nl app voor iPhone.

8 August

 
Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste hiphop nieuws met onze App.

 

 
close-link
X