Rick Ross zegt dat hij één van de grootste ghostwriters in de game is

Rick-Ross-Finally-Cleared-To-Travel-For-Work-Only
In een interview met TIME magazine vertelt Rick Ross dat hij de grootste ghostwriter is van de rapgame. In het interview verteld hij over zijn aankomende albums en dat er een track op staat die ‘Ghostwriter’ heet. Daarin rapt hij over zijn ghostwriter-schap en hoe hij dat heeft weten te verbergen, doordat zijn eigen werk altijd genoeg aandacht pakt. Rick Ross vond het de hoogste tijd om over dit onderwerp te vertellen, ook vanwege de beschuldigingen van Meek Mill aan het adres van Drake, eerder dit jaar.

Hij vertelt dat er verschil is tussen bepaalde artiesten, als het gaat over het gebruik van een ghostwriter. Hij noemt DMX als voorbeeld van een artiest voor wie het een slechte zaak zou zijn als hij zijn eigen tekst niet zou schrijven. In tegenstelling tot een artiest als will.I.am, bij wie het meer om de muziek gaat. Lees het hele artikel hier.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

23 November

3 comments

3 responses to “Rick Ross zegt dat hij één van de grootste ghostwriters in de game is”

 1. ezel says:

  als hij een ghostwriter is verzint hij alleen de woorden nigger en drugdealer voor de rappers wie hij schrijft… het moet niet gekker worden in de hiphop game tegenwoordig

 2. TheHater1964 says:

  Rick Ross heeft n paar hooks geschreven voor Pop artiesten,
  Maar zijn eigen raps zijn ook niet allemaal zelf geschreven

 3. lil lily says:

  ik geloof dit 100.000%

Leave a Reply

Your email address will not be published.