Riff Raff demonstreert hoe je van tenger naar opgepompt kan gaan

Riff Raff was altijd een vrij tenger gebouwd persoon, maar daar blijkt verandering in te zijn aangebracht. Hij is hevig beginnen te sporten en begonnen aan een goed ‘gevuld’ dieet. Riff Raff besloot om de buitenwereld te laten zien hoe hij dit aanpakt en wat de resultaten ervan zijn. Eerlijk is eerlijk, we kunnen niet ontkennen dat hij heel wat gewicht erbij heeft gekregen.

Bekijk de beelden daarvan vanaf vandaag hierboven.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiƫle playlist op Spotify.

28 January

4 comments

4 responses to “Video: Lecho23 – Highkey (Snapchat) ft. Kilate & Broertje”

 1. Tabon says:

  JOEYAK jullie moeten hem goed interviewen !!!! Filmen alles ! Ik wil alles van hem weten NEXT BEST A MATSKOOOO

 2. Sonja says:

  Hij doet zich continu anders voor dan hij werkelijk is. Hij denkt ik moet me wel anders voordoen dan ik ben anders word ik nooit aardig gevonden krijg ik geen waardering of word ik niet geaccepteerd door anderen. Eigenlijk is hij gewoon niet interessant niet leuk en niet succesvol. Hij voelt zich onzeker over wie hij werkelijk is.

 3. Harvey says:

  Hij doet zich continu anders voor dan hij werkelijk is. Hij denkt ik moet me wel anders voordoen dan ik ben anders word ik nooit aardig gevonden krijg ik geen waardering of word ik niet geaccepteerd door anderen. Eigenlijk is hij gewoon niet interessant niet leuk en niet succesvol. Hij voelt zich onzeker over wie hij werkelijk is.

 4. Harvey says:

  Hij doet zich continu anders voor dan hij werkelijk is. Hij denkt ik moet me wel anders voordoen dan ik ben anders word ik nooit aardig gevonden krijg ik geen waardering of word ik niet geaccepteerd door anderen. Eigenlijk is hij gewoon niet interessant niet leuk en niet succesvol. Hij voelt zich onzeker over wie hij werkelijk is.

Leave a Reply

Your email address will not be published.