Ronnie Flex haalt uit naar 538 vanwege misplaatste tweet over zijn verslaving

Ronnie Flex toonde zich gisteren zeer moedig door op social media te delen dat hij zich heeft gemeld in een afkickkliniek. Hij wil van zijn wietverslaving af en heeft daar hulp voor gezocht. De Capellenaar kreeg veel steun van fans en andere artiesten, maar Radio 538 besloot het over een andere boeg te gooien.

Ze hebben een campagne lopen waarin zij rekeningen van luisteraars betalen om verschillende redenen. Ze vonden het een goed idee om op een tweet van Ronnie te reageren met “Afkicken in een privékliniek? Hierrr met je rekening” en voegde daar nog aan toe; “Jointje teveel gerookt? Hierrr met je rekening”. In plaats van één van de populairste artiesten van het land (die regelmatig bij ze langs komt) te steunen in een moeilijke tijd, besluiten ze hem dus belachelijk te maken.

De inhaker van 538 leverde direct flink wat negatieve reacties op. Ook de reactie van Ronnie liet niet lang op zich wachten. Hij neemt geen blad voor zijn mond zoals we van hem gewend zijn en laat het radiostation duidelijk weten wat hij ervan vindt.

Volg Puna.nl op Facebook, Instagram, Twitter en de Spotify Playlist.

23 January

X