🔥 DOWNLOAD HIER DE iOS APP VAN PUNA.NL 🔥

Sluiten

Ronnie Flex poseert met Frenkie de Jong shirt en Feyenoord-fans worden woest

Afgelopen winter tekende Frenkie de Jong bij Barcelona en afgelopen week, maakte hij dan echt de overstap naar de club. Na een onuitwisbare indruk op de Amsterdamse velden te hebben achtergelaten, hoopt de jonge middenvelder hetzelfde te kunnen doen bij één van de beste clubs ter wereld.

Ronnie Flex plaatste gisteravond laat een foto op zijn Instagram in een Barcelona shirt met Frenkie de Jong op de rug. Ronnie zelf is Feyenoord-fan en stond zelfs model voor de shirts van vorig jaar. Daarnaast heeft hij regelmatig op evenementen van de Rotterdamse club opgetreden. Daarom schoot de foto in het shirt van oud-Ajacied De Jong bij veel Feyenoord-fans in het verkeerde keelgat en dat lieten ze weten ook. Voornamelijk in de comments onder de foto, maar een enkel vond het zelfs nodig om er op Twitter iets over te zeggen. Overigens zijn er ook genoeg positieve reacties te lezen onder de foto. Frenkie de Jong zelf kon de foto wel waarderen en reageerde ook op Insta.

Ronnie zelf gaat er vrij rustig mee om en zet bepaalde fans kalm op hun plek. Zo zegt hij tegen één van de fans dat die op straat om een foto vraagt als hij Ronnie ziet en verzekert hij mensen dat niemand hem weg kan houden uit de Kuip. Check de foto en een aantal reacties hier.

ttps://www.instagram.com/p/BzqzrFRizvK/


Volg Puna.nl op Facebook, Instagram, Twitter en de Spotify Playlist.
🔥Download de Puna.nl app voor iPhone.

9 July

 
Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste hiphop nieuws met onze App.

 

 
close-link
X