Rotjoch begint muzieklabel ‘Mucho Dinero’

Rotjoch lanceert, i.s.m. RD Music & 1253 Music, een nieuw muzieklabel “Mucho Dinero” die voor verandering moet zorgen in de Nederlandse (en internationale) scene. Door dit label in het leven te roepen zullen zij een thuisbasis creëren voor zowel bekende als opkomende artiesten. Alhoewel Rotjoch regelmatig op het beeldscherm verschijnt van menig hiphopliefhebber zal Mucho Dinero een zo breed mogelijk scala aan muziek aanbieden.

Mucho Dinero trapt af met een select team van artiesten bestaande uit de Watts, Maru en Ro’tjuh. Alle drie de heren zullen op hun eigen verfrissende manier het Nederlandstalige ‘hiphopgeluid’ van het label vertegenwoordigen. Momenteel wordt er achter de schermen hard gewerkt aan het eerste wapenfeit, de ‘Mucho Dinero Compilatie Vol. 1’ gehost door Rotjoch. Op deze tape worden gastbijdrages en producties geleverd van zwaargewichten uit de scène.

Op dinsdag 18 mei 2010 wordt de eerste labelnight gehouden in de Bitterzoet te Amsterdam. Tijdens deze avond zijn alle Mucho Dinero-artiesten op het podium te bewonderen en laten zij zien wat ze in huis hebben. Daarnaast is dit de officiële release van de eerste compilatie.

Download hieronder twee voorproefjes van de Mucho Dinero Compilatie Vol. 1:

Maru – Dit Moet Je Voelen ft Aissha

Watts – The Grind ft DJ Abstract

14 April