S10, Numidia, Delany & Rimon reageren op “chicks zijn op niks”-uitspraak in CONVO, Yuki geeft zijn kant van het verhaal

Gisteravond ontstond er veel commotie toen er een fragment van een aantal seconden uit de CONVO podcast opdook op social media. In het fragment is er te horen hoe Yuki zegt “chicks zijn op niks, ik blijf het zeggen”. Het gesprek ging over artiesten die het gaan maken in 2020 en hoe de mannen aan tafel graag meer vrouwen willen zien in de game.

S10 was de eerste die reageerde op het fragment en gaf aan dat mannen een belangrijke rol spelen in de reden waarom vrouwen niet zijn waar ze zouden moeten zijn. De rapper/zangeres kreeg veel bijval en ook Numidia nam een lange rant op. Ook Delany, Rimon en Sarita Lorena besloten te reageren.

Yuki besloot toch dat het nodig was om zijn kant van het verhaal te vertellen in een IGTV. Hij legt in eerste instantie op Twitter al uit dat men de uitspraak “chicks zijn op niks” verkeerd interpreteert en op Instagram laat hij ook nog weten dat hij de artiesten in dm gesproken heeft. Uiteindelijk geeft hij aan dat alles op een misverstand berust en legt hij nogmaals uit wat hij bedoelt. Check alle reacties hieronder en beluister het gehele fragment vanaf 55 minuten in de CONVO podcast.More Stories
A$AP MOB organiseert digitaal ‘YAMS Day’ evenement