🔥 DOWNLOAD HIER DE iOS APP VAN PUNA.NL 🔥

Sluiten

Samsung en Ivan Words combineren beleving, liefde voor motorcross en passie voor prestatie

Je kan er natuurlijk voor kiezen om rustig in je zwemkleding te genieten van de zon, maar Glenn Coldenhoff en zijn collega’s zien hele andere mogelijkheden op het strand. De drievoudig Nederlands kampioen motorcross ziet een circuit en zodra het hek valt gaat hij vol gas de race in.

Het zand dat alle kanten opspringt en het oorverdovende geluid vormen geen enkel probleem voor de camera van de Samsung Galaxy S9 die de race op spectaculaire manier vastlegt. De woorden van Ivan Words beschrijven het gevoel van Coldenhoff, die eruit wil springen en altijd als eerste over de streep wil komen.

De vrije vorm van expressie, zoals Ivan zijn kunst Spoken Word noemt, past perfect bij een sport als motorcross. Zo heeft ook deze tribute weer een totaal eigen karakter en worden er opnieuw meerdere disciplines samen gesmolten. Ivan gaat graag op zoek naar de verbinding tussen deze disciplines.

“Wat “Sprekend” een serie maakt is de combinatie van de persoonlijke beleving, de liefde voor sport en de passie voor prestatie. Je hoeft geen sporter te zijn om jezelf in een van deze drie te herkennen.” aldus Ivan Words.

Samsung, Red Bull en Glenn Coldenhoff streven naar grip op de race en het verleggen van de limiet.


Volg Puna.nl op Facebook, Instagram, Twitter en de Spotify Playlist.
🔥Download de Puna.nl app voor iPhone.

26 November

 
Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste hiphop nieuws met onze App.

 

 
close-link
X