🔥 DOWNLOAD HIER DE iOS APP VAN PUNA.NL 🔥

Sluiten

Samsung geeft een extra dimensie aan het freerunnen met spokenword

Voor freerunner Bart van der Linden is de hele stad een speelveld. Voor zijn sport heeft hij geen doelen, lijnen of rackets nodig, maar gebouwen, trappen, daken en de lucht. In de bovenstaande video tovert hij Amsterdam en Eindhoven om tot zijn terrein. De video begint in Amsterdam-Noord, bij het EYE museum en eindigt op het dak van het Philips gebouw in Eindhoven.

De oud-wereldkampioen bereidt zich voor door een mindmap te maken. Alles moet kloppen om de risicovolle stunts uit te voeren. De ondergaande zon en de stad vormen de perfecte achtergrond voor deze Red Bull Freerun sessie en om zijn sicke bewegingen op de perfecte manier vast te leggen gebruikt hij de Samsung Galaxy S9. Met name de super slow-mo fuctie geeft een unieke kijk op de tricks die Bart op de mooiste locaties uit de kast haalt.

Om een extra dimensie te geven aan de beelden schreef een spoken word artiest in opdracht van Red Bull en Samsung voor Sticks zijn voice-over in de video. Check hier hoe Bart onder toeziend oog van de Samsung Galaxy S9 zijn tricks uitvoert.


Volg Puna.nl op Facebook, Instagram, Twitter en de Spotify Playlist.
🔥Download de Puna.nl app voor iPhone.

18 July

 
Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste hiphop nieuws met onze App.

 

 
close-link
X