Scarface vraagt in openbaar om nier donatie: “Vrijwilligers?”

In maart van dit jaar maakte de legendarische rapper Scarface bekend dat hij getroffen was door het coronavirus COVID-19. De veteraan heeft het overleefd maar geeft aan nog steeds aan niet de oude te zijn. De rapper geeft aan veel moeite te hebben met het belopen van lange afstanden. Hij kan het conditioneel niet meer opbrengen vanwege kortademigheid.

Scarface vertelde dat hij doodziek was in de tijd dat hij positief werd getest door het coronavirus en zijn longen en nieren het hardst zijn getroffen. De legendarische rapper laat weten dat hij zijn longfunctie inmiddels terug heeft, maar dat zijn nieren nog steeds niet optimaal functioneren: “By the time the 15th of March got here, I was blood sick. Dead sick,”. “COVID attacked my lungs first, and then it attacked my kidneys and knocked them out. I got full lung recovery, but my kidneys never came back.” aldus, Scarface.

Schijnbaar gaat het nog niet helemaal goed met de veteraan Scarface, want de rapper zocht het internet op voor hulp: “I need a kidney y’all any volunteers? B+ blood type,” aldus, Scarface via twitter. Men adviseerde hem geen vlees meer te eten en sommige mensen vertelden hem dat hij ‘Plantbased’ voedsel moet eten om zo goed mogelijk te herstellen. Gelukkig reageerde ook een heleboel mensen op zijn tweet en vertelde bereid te zijn om hun organen te doneren aan de rapper.