SFB lekt eerste track ‘Dit is mijn Clique’ van Reset The Levels II

CLique
Het is eindelijk zover; op 4 december verschijnt ‘Reset The Levels II: Boulevard’, die nieuwe EP van SFB. Voor de eerste release richting de tape besluiten Frenna, Jandro, KM en Priceless het heft in eigen handen te nemen. In plaats van de fans die hun muziek lekken doen ze het dit keer zelf. Download ‘Dit is mijn Clique’ hieronder.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

6 November

16 comments

Leave a Reply

16 Comments Aan "SFB lekt eerste track ‘Dit is mijn Clique’ van Reset The Levels II"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
On the move
Gast
On the move

SFB in deze !

Tjardo paliama
Gast

Deze is echt goed man?

Tjardo paliama
Gast

Deze is echt goed man?

MIJn Clique
Gast
MIJn Clique

Vuurrr!!

kaviaartje
Gast
kaviaartje

het is eindelijk zover? aub hou op man wie dit support is een kk mogooltje

IK HEB SFB TUNES!!!
Gast
IK HEB SFB TUNES!!!

Hodee! Mensen drop je app als je in een gaande gg wilt waar ze tunes lekken van bekende rappers zoals sfb! Ik heb 4 tunes van rtl 2 GEEN GRAP!!!! DROP JE APP EN IK VOEG JE TOE IN DIE GROEPSSCHAT KAPOT GAANDEE!!1 JE WEET NIET WAT JE MISSTTTT..

Yo
Gast
Yo

Voeg mij maar toe 0616148910

Voeg mij
Gast
Voeg mij

Aii zet me erin dan 0621423110

Endan
Gast
Endan

Fuvkboys! Thumbs down!

Hef team vieze
Grrrgang
Kempi
Adje
Mocromaniac

Die dingen willen we horen

gang
Gast
gang

Ai

Kk
Gast
Kk

Je bent kk dom als je nr hier gaat geven voor tracks gooi jezelf weg kk oplichterje liegt

BaKa
Gast
BaKa

Fuck SFB jullie zijn geen hip-hop

Anoniem
Gast
Anoniem

Allemaal haters hierzo. Deze pokoe is alleen maar vuurrr ! Sfb verandert sws die rapgame !
Litt ?

SanggVuuurrrr
Gast
SanggVuuurrrr

FREE BOEROEEEEEEEE

calli
Gast
calli

dit is aan !!!!!!!!

djaffa
Gast
djaffa

Wie ruilen voor cash it out ik heb strangers

wpDiscuz