SFB mixtape ‘ResetTheLevels’ gelekt!

SFB-resetthelevels
Er verschenen hier en daar al tracks op verschillende sites van de aankomende mixtape #ResetTheLevels van de heren van SFB. Inmiddels hebben we bevestigd gekregen dat inderdaad de hele tape gelekt is en gedeeld wordt door het hele land. Frenna: “Ik kreeg het door toen ik via Snapchat steeds vaker benaderd werd door mensen die tracks van de tape hadden die nog niet eens te horen waren. Uiteindelijk merkten we zelfs dat de mixtape via websites en twitter verkocht werd”.

“Het eerste wat ik doe als ik opsta is klachten indienen bij Youtube om de tape offline te krijgen”

Ze vinden het natuurlijk vervelend dat de tape gelekt is, maar het geeft wel een goed gevoel dat mensen zo enthousiast zijn, vertelt Frenna. Verder zeggen ze ervan geleerd te hebben en bij een volgend project voorzichtiger te werk zullen gaan. Op de vraag hoe het heeft kunnen gebeuren hebben ze geen antwoord, maar “slechts vermoedens”.

“De druk is eraf, we weten nu dat mensen het tof vinden”

De heren hebben besloten om de tape gewoon in zijn originele vorm op de originele datum, 10 december, uit te brengen. De release wordt op 12 december gevierd in Club Seven te Den Haag. Ze worden daar bijgestaan door onder andere SBMG, Cho, FMG, Bokoesam en D-Double. De tape is vanaf 10 december bij ons te downloaden, maar voordat het zover is kunnen jullie hier nog de video van ‘Loca’ verwachten’

IMG-20141202-WA0003

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

2 December

1 comment

Leave a Reply

1 Comment Aan "BangBros (Hef & Murda) – Poenie Onderweg"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
HJ007
Gast
HJ007

“Ik ben jullie een paar stappen voor” -Murda.

euhmm, tien jaar geleden misschien…

wpDiscuz