size? blaast nieuw leven in twee retro sneakers van PUMA

size-and-puma-easy-rider-and-whirlwind-1
De bekende Engelse sneaker retailer size? heeft twee retro modellen van PUMA uit het archief gehaald, afgestoft en nieuw leven in geblazen. Het gaat om de Easyrider die PUMA in 1978 uitbracht. De schoen die bij de release in ’78 atletische bedoelingen had, krijgt een update met een nylon en suède upper, een multi-level middenzool en een onderzool met verschillende hoogtes.

Dit is niet de enige klassieker die ‘2017-proef’ wordt gemaakt. Ook The Whirlwind die in de jaren ’80 uitkwam krijgt met zijn vergelijkbare retro-look een update. De sneaker krijgt met een multi-frictie zool, een middenzool van mini-kussens en het geweven PUMA logo een flinke boost. Beiden sneakers zullen in verschillende tijdloze kleuren zoals, groen, rood en blauw worden uitgevoerd. De sneakers zijn verkrijgbaar in de online shop van size?.

size-and-puma-easy-rider-and-whirlwind-6 size-and-puma-easy-rider-and-whirlwind-5 size-and-puma-easy-rider-and-whirlwind-4 size-and-puma-easy-rider-and-whirlwind-3 size-and-puma-easy-rider-and-whirlwind-2

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

14 December

0 comments

Leave a Reply

Laat als eerste een comment achter

avatar
500
 
wpDiscuz