Sjaak – Kom En Doe Het Voor Me ft. Reverse

Voordat Sjaak zijn album zal droppen, komt er eerst een EP van hem uit. De EP, genaamd Strijder Systeem, bevat gastbijdrages Hydroboyz, Sef en Reverse en producties van SABeats, Wantigga, Reverse en Appie. Het artwork is gedaan door Jay Sunsmith.

De tape is naar eigen zeggen een voorproefje op het album. ‘Kom En Doe Het Voor Me’ is de eerste track die we te horen krijgen van de EP. Beluister hem hieronder. Update: De track is nu te beluisteren via Sjaak zijn officiële Soundcloud.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

24 October

1 comment

One response to “Slim Kofi – Let Me Take You To Africa ft. Kevcody (prod. YR$ TRLY)”

  1. Chief Beef says:

    Respect voor haar verhaal maar ik vraag me af of het nog wel hip hop genoemd mag worden als het zo aritmisch is. Misschien word ik oud, dat kan ook. 🙄

Leave a Reply

Your email address will not be published.