🔥 DOWNLOAD HIER DE iOS APP VAN PUNA.NL 🔥

Sluiten

Snelle belandde dit weekend in het ziekenhuis na ongeluk

Snelle deelde dit weekend via zijn Instagram het bericht dat er een ongeluk was gebeurd en hij hierdoor een show moest cancelen. Dit ongeluk blijkt vele malen erger dan de altijd nuchtere rapper eerder liet blijken. Na een hoop liefdevolle reacties van fans wilde Snelle toch even laten weten hoe het met hem gaat.

In een uitgebreid bericht op Instagram laat de rapper uit Deventer weten dat er tijdens een show iets mis is gegaan met de special effects en deze zodoende in zijn gezicht zijn gekomen. Dit heeft ervoor gezorgd dat zijn gezicht aan een kant bont en blauw is en hij tijdelijk met een oog niks meer zag. In plaats van naar de volgende show ging de rapper dus naar het ziekenhuis om alles na te laten kijken.

Lees het volledige bericht hieronder.

View this post on Instagram

Allereerst, bedankt voor alle liefdevolle reacties. Ik wilde in eerste instantie niet delen wat er gebeurd is, maar ik merk dat er toch veel vragen zijn en er ook onwaarheden worden verspreid. Bij deze het verhaal: Dit weekend is er tijdens een show iets mis gegaan met special effects die in mijn gezicht zijn gekomen. Jullie zien op deze foto de “goeie kant” haha. De andere kant is wat bont en blauw. Ik schrok in eerste instantie even omdat ik even niets meer zag met één oog, vandaar dat ik even naar het ziekenhuis wilde i.p.v. de show doen die dag. Op een beetje hoofdpijn na gaat het goed met me. @hdstegink nam me een dagje mee uitrusten op de boot en zo krijgen die melkflessen van me ook nog een beetje kleur. Nogmaals dank. ❤️

A post shared by Snelle (@mcsnelle) on


Volg Puna.nl op Facebook, Instagram, Twitter en de Spotify Playlist.
🔥Download de Puna.nl app voor iPhone.

17 June

 
Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste hiphop nieuws met onze App.

 

 
close-link
X