🔥 DOWNLOAD HIER DE iOS APP VAN PUNA.NL 🔥

Sluiten

Snelle kondigt nieuw album ‘Vierentwintig’ aan

Snelle viert vandaag zijn 24e verjaardag en wie jarig is trakteert. De traktatie is dan ook een gloednieuw album van de rapper uit Deventer die op 24 oktober moet uitkomen.

Wie jarig is trakteert. Vandaag ben ik 24 jaar geworden. Op de 24e van deze maand breng ik mijn album “Vierentwintig” uit. Ik kan niet wachten om het muzikale dagboek van mijn meest bijzondere (24e) levensjaar te delen met jullie. Ik ben trots en dankbaar richting iedereen die heeft meegewerkt en met name alle fans.


Volg Puna.nl op Facebook, Instagram, Twitter en de Spotify Playlist.
🔥Download de Puna.nl app voor iPhone.

3 October

 
Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste hiphop nieuws met onze App.

 

 
close-link
X