Snoop Dogg doet eerbetoon aan Kobe Bryant na kampioenschap The Lakers

Van het weekend sleepten ‘The Lakers’ hun zeventiende NBA Finals kampioenschap binnen en dat is Snoop Dogg zeker niet ontgaan. De veteraan is een groot fan van het Basketball team uit zijn hometown Los Angeles en liet dit merken via zijn Instagram account. De rapper rende na het fluitsignaal gauw naar een Tattoo shop om het kampioenschap te vieren.

Normaliter is Snoop Dogg een vaste bezoeker tijdens de wedstrijden van the Lakers maar door de huidige pandemie is het helaas niet mogelijk om wedstrijden te bezoeken. Om men te bewijzen dat hij een die-hard fan is van The Lakers, doet de rapper een eerbetoon aan icoon Kobe Bryant door middel van zijn initialen te tatoeëren. Het logo van The Lakers is hoog op het bovenarm te zien, daaronder de traditionele ‘the Larry O’Brien’ trophy en op de onderarm zijn de initialen terug te vinden van Kobe Bryant.

Snoop Dogg deelde ook nog een sneer uit aan NBA club ‘The Clippers’ dat nog nooit eerder een kampioenschap wist binnen te halen: “Anything for the Lakers, everything for the Lakers, all day for the Lakers, fuck the Clippers,” “Getting that ink. That championship shit. You know, something the Clippers don’t know nothing about.” Bekijk de tattoo van Snoop Dogg hieronder.

More Stories
Kevin beoordeelt nieuwe releases bij 538