Snoop Dogg wordt een speelbaar karakter in Call of Duty

Snoop Dogg wordt voor de tweede keer geïntroduceerd in Call Of Duty, maar dit keer niet in een game maar in drie games van de franchise. Eerder maakte Snoop Dogg in 2014 zijn debuut in de game “Call of Dutty GHOST” met een Voice-over pakket genaamd “Snoop Dogg Voice-over Pack in Call of Duty®: Ghosts.” Maar vandaag maakt hij zijn debuut in de nieuwe games als operator en wordt Snoop Dogg ook echt speelbaar karakter in de game.

Via de officiële Call of Duty Blog wordt bekend gemaakt dat Snoop Dogg zijn entree zal maken in het derde seizoen van de mobiele versie op 1 april. Hij zal beschikbaar zijn als een Lucky Draw versie en krijgt een bijbehorende outfit. Ook krijg je een legendary SMG die versierd is met diamanten. Het wapen krijgt daarbij een death animation die eruit ziet als een mini concert, die luidruchtiger wordt des te meer kills je pakt. Zie de afbeelding bovenaan het artikel.

Daar blijft het niet bij want Snoop maakt ook zijn entree in de Call of Duty games Warzone en Vanguard. Vanaf 19 april zal de Snoop Dogg Operator Bundle beschikbaar zijn en is hij speelbaar in de games. Deze bundel is net iets anders dan de Mobile versie, met in totaal tien items. Onder de tien items vallen Weapon XP tokens voor Snoops wapen, drie aangepast outfits en nog items voor zijn karakter. Onderaan het artikel kun je het eerste beeld zien hoe Snoop eruit komt te zien.

Snoop reageerde zelf ook nog op zijn terugkeer in de franchise serie en zei het volgende: “The D O Double G is back in Call of Duty and this time I’m in the freakin’ game! Excited to be working with the COD team to bring some fly features for you all to enjoy. It’s dope….. y’all can play as me and get these sick items that have Snoop written all over them. Check it out.” In de aankomende weken wordt er nog meer bekend gemaakt over de Snoop Dogg Operator Bundle.