Soulja Boy aangeklaagd door oud-assistente voor misbruik

Volgens TMZ is rapper Soulja Boy aangeklaagd door zijn voormalige assistent voor seksueel misbruik en het gebruiken van geweld. De vrouw in kwestie zegt in het verleden te hebben gewerkt als persoonlijk assistent van Soulja Boy.

De kenners van TMZ geven aan dat de vrouw in haar aangifte zou hebben gezegd dat het misbruik kort nadat ze in december 2018 door de rapper werd aangenomen begon. Hij zou haar in haar eerste maand als werknemer ongevraagd foto’s van zijn geslachtsdeel hebben gestuurd.

De rapper zou kort erna een relatie hebben gehad met de vrouw, echter liep dit in 2019 uit de hand. De vrouw claimt bespuugd te zijn door de rapper en een maand erna zou de rapper zijn begonnen met het seksueel misbruik.

Het team van Soulja Boy heeft onlangs gereageerd op de aantijgingen: “Soulja would never put his hands on a female. He wouldn’t beat a woman or put his hands on a woman … this is non-sense!!!” De rapper werd vorig jaar ook al door een persoonlijk assistent aangeklaagd voor vergelijkbare beschuldigingen.

More Stories
Man stuurt opmerkelijk pakketje naar Kim Kardashian