Soulja Boy is aangeklaagd om doodsbedreigingen

soulja-boy-gun
Een rapper Skrill Dilly spant een rechtszaak tegen Soulja Boy aan. Hij zou hem via een video met de dood bedreigd hebben. In de video houdt Soulja Boy de loop van een wapen in de camera en zegt hij: “”I’ll kill yo bitch ass.”.

TMZ meldt dat hij sinds de doodsbedreigingen allerlei gezondheidsproblemen heeft. In het dossier staat dat hij veel last heeft van angst en stress en ook claimt hij dat Soulja een beloning van 10.000 dollar uitreikt aan de persoon die Skrill Dilly omlegt.

De beef ging oorspronkelijk over het stelen van elkaars muziek, maar door de bedreigingen loopt het volgens Skrill uit de hand. Nadat het woord over de beloning zich verspreidde, mag hij zijn dochtertje niet zien omdat de moeder bang is dat er iets met haar gebeurt als Skrill onder vuur wordt genomen. Met de rechtszaak hoopt hij op een vergoeding voor de medische kosten die gerelateerd zijn aan de doodsbedreigingen.

Dit is niet de eerste keer dat Soulja Boy flink naar een rapper uithaalt. Hij haalde vandaag al het nieuws, omdat hij en Lil Yachty dezelfde chick claimen. Volgens hem kwam dit omdat hij nog geen blunt had gerookt.. Check de video waarin hij Skrill bedreigd hieronder.

31 October