‘Soulja Boy mishandelt en kidnapt vrouw in woning Los Angeles’

De laatste tijd was er vooral goed nieuws te melden over Soulja Boy. De rapper tekende onlangs een nieuwe deal en maakte via Instagram kenbaar een relatie te hebben met de bloedmooie Tiona Fernan. Toch lijkt het tij nu te keren.

TMZ schrijft dat de rapper vrijdagavond een vrouw over de vloer had. Rond half 3 besloot ze te vertrekken na een hevige discussie tussen het tweetal. Eenmaal buiten zou de dame woorden hebben gekregen met de assistent van Soulja Boy. Van kwaad kwam erger en de ruzie escaleerde naar een vechtpartij. Vervolgens zou de vrouw klappen hebben gekregen terwijl ze op de grond lag. Daarna zouden Soulja Boy en zijn assistent haar hebben vastgebonden in de garage. Het slachtoffer werd zes uur later pas vrijgelaten met drie gebroken ribben en een hersenschudding.

De manager van Soulja Boy ontkent het voorval. De rapper neemt altijd direct contact op met zijn manager, mocht er iets aan de hand zijn. Dat is afgelopen weekend niet gebeurd. De politie in Los Angeles bevestigt dat er inderdaad een kidnapping-zaak is geopend, maar kan verder geen commentaar vanwege het nog lopende onderzoek.

Mocht het voorval inderdaad hebben plaatsgevonden, dan heeft Soulja Boy een groot probleem. De rapper heeft namelijk nog een voorwaardelijke celstraf van vijf jaar aan zijn broek.

More Stories
Lil Baby verrast Gunna met opmerkelijk cadeau voor verjaardag