SPEC reageert op berichtgeving: “Ronnie voelde zich bedrogen”

We hebben zojuist het management (SPEC) gesproken van Ronnie Flex met betrekking op ons eerdere berichtgeving. Het statement vanuit Ronnie’s team luidt als volgt: Het belangrijkste is dat Ronnie afscheid genomen heeft van TN en niet andersom. Ronnie Flex besloot zijn contract met platenlabel Top Notch niet te verlengen, omdat hij zich bedrogen voelde. Dat laat zijn woordvoerder weten in reactie op het nieuws dat de twee partijen al enige tijd niet meer samenwerken. Het feit dat de samenwerking werd beëindigd, is toen niet gecommuniceerd, volgens SPEC.

Flex tekende op zijn negentiende een contract bij de maatschappij zonder veel kennis van zaken en zonder advies van een zakelijk vertegenwoordiger. “Top Notch voelde voor hem als een familie, hij had een heel hechte band met het bedrijf”, aldus zijn woordvoerder. Na een aantal jaar ontdekte Flex pas wat de financiële consequenties waren van het contract dat hij had getekend. “Hij voelde zich bedrogen en diep gekwetst. Voor zijn gevoel heeft hij acht jaar lang niets verdiend voor zijn harde werken”, stelt zijn manager.

Toen Flex hierover begon bij platenlabel Top Notch, kwamen de twee partijen niet tot een nieuwe regeling. Daarom wilde Flex het contract eind 2019 niet verlengen. De breuk werd toen niet naar buiten toe gecommuniceerd. Top Notch liet donderdagochtend weten geen toelichting op de kwestie te willen geven. De twee partijen werken sporadisch nog wel samen, maar op gelegenheidsbasis.

More Stories
Ajax smelt kampioensschaal om en deelt 42.000 sterren uit aan fans