Speciale voorwaarden vrijlating Bobby Shmurda

Bobby Shmurda kwam ongeveer een maand geleden vrij nadat hij 6 jaar vast had vastgezeten. Zijn vrijlating werd groots gevierd door de hiphop scene. Zo kregen we op verschillende socials te zien hoe de Hot N*igga rapper in een luxe privéjet opgehaald werd door Quavo. Echter is nu de vraag hoelang Bobby Shmurda op vrije voeten zal blijven aangezien hij zich aan heel wat regels moet houden. Dit meldt TMZ.

In 2014 werd Bobby Shmurda samen met Rowdy Rebel en andere leden van GS9 gearresteerd bij een grootschalige politieactie. De rapper weigerde te snitchen en werd veroordeeld tot zeven jaar cel. Zijn straf werd met 2 jaar verlengd zodat zijn partner, Rowdy Rebel, de gevangenis eerder kon verlaten.

Er zijn een aantal strenge regels waaraan Bobby Shmurda zich tot maar liefst 23 februari 2026 moet houden, doet hij dit niet riskeert hij het alsnog om weer de bak in te gaan. Hij mag geen alcohol nuttigen, geen drugs gebruiken, geen bezoekjes brengen aan clubs/bars en krijgt hij agressie en woede trainingen. Ook mag hij niet hangen met bendeleden en heeft hij een avondklok na 8uur.

More Stories
Gunna aangereden door vrachtwagen