Spelers Besiktas aangevallen door veldbestormer, speler krijgt rood voor zijn reactie

Gisteravond ging Besiktas in de Turkse competitie op bezoek bij Ankaragücü en de spelers kregen met een vervelende situatie te maken. Een fan rende het veld op een probeerde een flying kick uit te delen aan enkele spelers van Besiktas. De fan raakte daarbij Cenk Tosun en Salih Uçan, maar de schade bij de spelers bleef gelukkig beperkt.

Ook Wout Weghorst, die op huurbasis overkwam van Burnley, was bij de situatie betrokken en greep samen met zijn collega’s gelijk in: “Ik probeerde aan het eind van de wedstrijd mijn ploeggenoten te beschermen. Natuurlijk doe ik dat. Ik moest ze beschermen,” vertelt de international aan BeIN Sports.

Josef de Souza kreeg zelfs rood voor de manier waarop hij de veldbestormer aanpakt: “Josef kreeg rood, maar ik hoop dat hij geen schorsing krijgt. Hij beschermde ook zijn vrienden”

Het was niet het eerste incident vanaf de tribunes, want de hele wedstrijd lang werd er al van alles op de grond gegooid door de fans van Ankaragücü, die met 2-3 onderuit gingen. Check de beelden van de situatie hieronder.