Levi Rigters ziet het somber in na Glory zege: "Op deze manier verdien je zo’n wereldtitelgevecht tegen Rico Verhoeven niet"

mei 19 , 10:48 SPORTS
schermafbeelding 2024 05 19 om 113021
Levi Rigters vocht gisteravond in Glory 92 tegen Nico 'Big Sexy' Horta. De Nederlander won de partij, maar was niet tevreden.
Horta werd op het laatste moment benaderd, omdat de oorspronkelijk tegenstander van Rigters, Jahfarr Wilnis, geblesseerd moest afhaken. Rigters won, maar was toch teleurgesteld. "Ik wist dat het taaier dan verwacht zou worden, maar niet zó taai. Ik kon het nooit goed doen, " klaagde hij achteraf. "Ik merkte in de eerste ronde al dat het kut ging."
In zijn eerste reactie suggereert hij zelfs dat dit gevecht invloed heeft op een titelgevecht tegen Rico Verhoeven. "Op deze manier verdien je zo’n wereldtitelgevecht tegen Rico niet en kan ik december wel uit mijn hoofd zetten. Ik zie dit eigenlijk een beetje als een verliespartij, ik zal me opnieuw moeten bewijzen en dán kan ik pas weer aan Rico gaan denken."
Rigters staat op plek 1 van de Glory ranglijst achter wereldkampioen Verhoeven en wil graag een kans om de titel af te pakken van de King of Kickboxing. Tijdens de Glory Grand Prix eerder dit jaar stonden de twee in de finale tegenover elkaar. Na een verrassende spinning back fist ging Verhoeven neer en leek Rigters de overwinning naar zich toe te trekken, maar Verhoeven herstelde zich snel genoeg en ging met de winst naar huis.

HET LAATSTE NIEUWS

schermafbeelding 2023 05 14 om 103351

Moordenaar van Pop Smoke is na vier jaar jeugdgevangenis al op vrije voeten

NEWS jun 24, 14:12
Netflix Hacks

Netflix denkt aan gratis abonnement met reclame

NEWS jun 24, 16:31