Strijd om het kampioenschap in Griekenland loopt compleet uit de hand: Zelfs staf en officials op de vuist tijdens topper

apr 30 , 13:38 SPORTS
schermafbeelding 2024 04 30 om 143111
De wedstrijd tussen de Griekse grootmachten AEK Athene en POAK Saloniki is bizar uit de hand gelopen. Matias Almeyda, de trainer van AEK, kreeg na het fluitsignaal het aan de stok met de stafleden van PAOK. De trainer zou zelfs iemand bij de keel hebben gegrepen.
Afgelopen weekend stonden de nummers 1 en 2 van de Griekse competitie tegenover elkaar. PAOK, de nummer twee, won de topper met 3-2 dankzij een doelpunt in de allerlaatste minuut, wat voor veel frustratie zorgde bij AEK Athene, vooral bij de trainer van het team. Na de wedstrijd wilde Almeyda vechten met de stafleden van PAOK. Uiteindelijk moest zelfs de politie ingrijpen het opstootje in te dammen. Volgens Griekse media zou de Argentijnse trainer een official van de Griekse voetbalbond zelfs bij de keel hebben gegrepen.
De bond gaat de acties van de trainer van AEK Athene onderzoeken. De media verwacht dat de trainer geschorst gaat worden voor drie wedstrijden. Dat zou betekenen dat het einde seizoen is voor Almeyda, aangezien zijn team nog maar twee duels moet spelen. De koploper heeft momenteel vier punten voorsprong op PAOK, dat nog wel een duel minder gespeeld heeft. De beslissing zal dus vermoedelijk vallen in de laatste speelronde, maar waarschijnlijk zonder Matias Almeyda langs de lijn.
Bekijk de beelden van het opstootje hieronder.

AANBEVOLEN

HET LAATSTE NIEUWS

schermafbeelding 2024 05 26 om 173248

Rechtszaak Ali B staat op het punt te beginnen, dit is wat hem te wachten staat

NEWS mei 26, 17:34
brobbey price

Priceless teaset nieuwe muziek samen met Ajax-spits Brobbey

NEWS mei 26, 18:28
spakenvsijssel

Supporters van SV Spakenburg en IJsselmeervogels gaan met elkaar op de vuist

NEWS mei 26, 15:58
schermafbeelding 2024 05 27 om 111946

Andy van der Meijde vertelt over aanvaring met mede-international: "Ik pakte hem bij z'n strot en gooide hem weg"

NEWS mei 27, 11:15