Stefflon Don geeft uitleg over ruzie met Nicki Minaj en biedt excuses aan voor ‘kleurverschil’ tweet

We leven nu in een tijd waar cancel culture een erg toegankelijke manier is om mensen hun fouten te laten inzien en Stefflon Don is naar Twitter gekeerd om dit voor haarzelf te voorkomen. Ze vertelt alvast haar excuses te willen aanbieden, voordat iemand anders achter haar oude tweets komt.

Stefflon Don heeft het over een tweet die ze in 2013 heeft geplaatst. In haar uitleg geeft ze aan dat ze destijds heel erg onwetend en boos was bij het posten van de tweet en nu een aantal jaar verder weet ze beter.

Naast haar excuses maakt ze de ruzie met Nicki Minaj ook bespreekbaar. In 2018 ontstond er een gevecht tussen Nicki Minaj en Cardi B. The Shade Room had hier een post over gemaakt, waarin Nicki Minaj had laten weten Cardi graag meer letsel te willen aanrichten. Stefflon Don mengde zich vervolgens in de ruzie en sprak Nicki Minaj hierop aan.

“@Nickiminaj ur a big grown woman talking about beating someone’s head in???? QUEEN???? Im disappointed in you so many people look up to you show us better,”

In een nieuwe tweet maakt Stefflon Don de situatie bespreekbaar en toont ze haar liefde voor Nicki.

More Stories
Deze artiest fantaseert over kinderen krijgen met Kanye West